Életmódtervező Blog

SÚLYVESZTŐHELY

SÚLYVESZTŐHELY

TEREMTS MAGADNAK KARCSÚSÁGOT! 2.

2012. március 12. - ÉletmódCoach
 
További tippek, hogyan segítheted gondolataid teremtő erejével a fogyókúrádat.
Ha a fogyókúrád megtervezése a cél, kísérletezz bátran! Végy néhány könnyen beépíthető táplálkozási aranyszabályt, adj hozzá egy kellemes atmoszférájú edzőtermet, egy pár klassz tornacipőt, pár lelkes sportolótársat és locsold le egy kis mentális erőlevessel. Kész is a fogyási terv, amely persze tetszés szerint fűszerezhető! Az előző részben már foglalkoztam a gondolatok teremtő erejével, most néhány újabb praktika következik. Vesd be őket örömmel és ha van kedved, oszd meg élményeidet a blogon vagy e-mailben! (lásd a bejegyzés végén)
 
 
1.    Tanulj meg átkapcsolni!
Ez a technika akkor jön különösen jól, amikor rosszul mennek a dolgaid. Felbosszantott valaki és szívesen enyhítenéd a lelked egy kis csokival? Ilyenkor úgy nevezett alacsony rezgésfrekvenciára kerülsz, és benne ragadsz a nyomasztó élményben. Az átkapcsolásra többféle megoldás is kínálkozik:
-           -  Gondolj valamire/valakire mély hálával, tisztelettel, szeretettel! Áraszd el őt megbecsüléssel, ez segít áthangolni a frekvenciád.
-         - Indítsd be belső mosolyod! Ez persze nem azonos az erőltetett vigyorgással, inkább olyan, amikor valami kedves, szívmelengető jelenetnek vagy a szemtanúja.
-         Vonulj el valahová, ahol egyedül lehetsz, és beszéld meg bosszúságod okát magaddal. Ez segít kibillenni a vacak helyzetből.
 
2. Azt mondd, amit érzel!
Végy elő papírt és írd fel az öt legkiemelkedőbb vágyadat. Nincs fontossági sorrend!
Ezután vizsgáld meg, van-e valami köze bármelyiknek is az alakodhoz, a fogyáshoz?
Ha egyikhez sincs, akkor a fogyás nyilvánvalóan nem tartozik a legfőbb prioritásaid közé. Néha, amit mondunk („De jó lenne lefogyni!”), és amit valójában érzünk („Egy diéta csupa lemondás és kínszenvedés”), teljesen összezavarja a testünket. Az első óhaj pozitív rezgéseket, míg a valódi érzések (aggályok) negatív energiákat indítanak el, és a kettő szépen kioltja egymást, vagyis nem indulsz el semerre.
Ahhoz azonban, hogy sikerrel szabadulj meg a feleslegedtől, nem csak hogy nagyon akarnod kell, és el kell hinned, hogy méltó vagy az új remekbeszabott alakodra, de sokat is kell gondolnod arra, milyenné szeretnél válni. Ez a kép olyan a fogyókúra során, mint egy jó vonalvezető: segít a helyes úton maradni.
 
3. Lelkesedj!
Milyen érzések hatalmasodnak el rajtad, ha a fogyásra gondolsz? A valóban lelkes ember élénk, izgatott és várakozó! A 16 másodperces gyakorlattal megtanulhatod megtartani a pozitív, lelkesítő gondolatokat. Nincs más dolgod, mint ennyi időn át gondolj a vágyadra és közben éld át a lelkesedést, a várakozást, az izgatottságot. Ilyenkor ugyanis pozitív energiát áramoltatsz, és bejutsz abba az érzésállapotba, mintha már megkaptad volna az adott dolgot. Ne feledd: csak amiatt akarunk dolgokat, ahogyan érezzük magunkat tőlük!
Gyakorolj minél többet, és jegyezd fel, mikor esett kimondottan nehezedre, valamint mikor ment könnyebben a gyakorlat!
 

SÚLYVESZTŐ WORKSHOP MÁRCIUS 23-ÁN!

A téma: Fogyj a vonzás törvényével! A hasznos gyakorlatokból, praktikákból karcsúsító mentáltréning kerekedik. A végeredmény? Apadó súlyfelesleg…

A workshop időpontja: március 23. (péntek) 19.00

Díja: 1400 Ft

Jelentkezés: bakos.zsuzsi@jadejoga.hu

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr184311575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

2013 (1) ajánló (1) alakbiográfia (1) alaktípusok (3) áldozatszerep (1) álomfal (1) bátorság (1) belső béke (1) bioritmus (1) body&mind (1) boldogság (1) bőrszépítés (1) búcsú (1) célkitűzés (1) céltudatosság (1) cikkajánló (1) coaching (8) csoda (1) cukor (1) cukoréhség (1) diéta (2) dietetikus (2) Dukan (1) edzésterv (1) egyensúly (2) ekcéma (1) elengedés (2) életérzés (2) életmódcoaching (3) életmódszemlélet (1) életmódtervezés (1) életmódváltás (10) életmód egyperces (1) elhízás (3) embodiment (1) energia (2) energiabomba (1) energiahiány (1) énidő (1) erőforrások (1) ész és szív (1) fehérjeturmix (1) félelem (1) felkészülés (4) fitnesztrendek2014 (1) fitspiration (1) fogadalom (1) fogyi-fogadás (1) fogyókúra (3) futás (2) GI diéta (1) globesity (1) google (1) gyakorlatok (3) gyaloglás (1) gyorsstratégiák (1) haslaposítás (7) határkezelés (1) hatékonyság (1) heidi (1) HeidiKlum (1) hizlalószokások (2) Horace Fletchert (1) hőségtippek (1) időmenedzsment (2) inspirációs eszközök (1) írásterápia (1) itt és most (1) játékos önismeret (1) jóga (1) karácsony (2) karrier (1) kazein (1) kérdések (1) komfortzóna (1) könyvajánló (1) korlátozóhiedelem (2) küldetéstudat (1) laktóz (1) lélektippek (1) lélektréning (5) lelkierő (1) lista (2) meghívó (1) megújulás (1) mentáltréning (4) mikulásbuli (1) minifogyi (1) minitréning (1) motiváció (11) narancsbőr (1) nassolás (2) Ne-Csináld-Lista (1) NőkLapja (2) nomilk (1) nyaralás (1) nyíltnap (1) olcsósport (1) önbizalom (2) öncoaching (2) önfegyelem (1) önfejlesztés (1) öngyógyítás (1) önismeret (5) önmarketing (1) önmotiváció (1) otthonitorna (1) paleo (1) pihenés (1) pilates (1) programajánló (1) puffadás (1) sebezhetőség (1) siker (5) stresszevés (1) stresszkezelés (3) súlycsökkentés (1) súlykontroll (1) súlylabda (1) súlytartás (1) súlyvesztőklub (4) Súlyvesztő Tréning (1) svédasztal (1) szabotőr gondolatok (1) személyiségfejlesztés (4) szenvedély (1) szeretetnyelvek (1) szerződés (2) SzexiHasProgram (8) szuperélelmiszerek (1) szuperképességek (1) szupervízió (2) tanácsadás (1) táplálkozás (11) táplálkozás-pszichológus (1) táplálkozás tévhitek (1) természetes testsúly (1) testedzés (8) Testőr (1) testtudat (1) tévhitek (1) túlevés (1) vágytabló (1) válság (1) változás (1) vonzástörvénye (4) William Banting (1) Címkefelhő

Archívum

Egyéb

süti beállítások módosítása