Életmódtervező Blog

SÚLYVESZTŐHELY

SÚLYVESZTŐHELY

NE ÁLLJ A SAJÁT UTADBA!

2014. szeptember 19. - ÉletmódCoach

Bő másfél évtizede dolgozom női lapoknak és ez idő alatt legalább egymilliószor leírtam már, hogy szeresd önmagad, tégy az álmaidért, bízz a képességeidben, szerezd meg, amit akarsz. A könnyed, hogyan szerezzük meg a pasit X nap alatt cikkektől, a hogyan-fogyózz-tisztességesen típusú eposzokon át vezetett az utam idáig. Mert hogy miközben én is fejlődtem, változtam, csiszolódtam, rájöttem, hogy nem csupán szavakra van szükségünk, hanem életérzésekre. Ez a legfőbb oka annak is, hogy leveszünk egy magazint a polcról, hogy hűek vagyunk egy bloghoz, vagy ragaszkodunk egy könyvszerzőhöz. Mert valamit hozzáad a világunkhoz, mert kivehetjük belőle azt, amire éppen szükségünk van.

 

livingfree.jpg

 

A coachingban van egy nagyon jó technika, ami a legtöbbször varázslatosan működik. A klienstől azt kérem, képzelje el, hogy reggel felébred, és megtörtént vele az áhított csoda, amitől az élete új színezetet kapott. Aztán megkérdezem, hogy érzi most magát? És ő azáltal, hogy vizualizálja, felidézi, részleteire bontja az eseményt, egy kicsit meg is éli. Ettől pedig felélénkül és új energiákat kap a megvalósításhoz. És aztán kilép az ajtón és elkezd dolgozni az álmaiért.

 

Amikor a nyáron a Testőr című műsor életmódváltóival forgattam, sokat mondták, milyen jó, hogy játékos megközelítéseket hozok arra, hogy személyre szabottabban tehessék le a változásuk alapköveit. Idővonalon lépkedünk, vágytablót készítettünk, beszélgettünk a tükörképünkkel, a fogyást gátoló lelki blokkok után kutattunk, kártyát húztunk, szereptortát rajzoltunk, gyors technikákat sajátítottunk el a lazításra. A játékot, a nevetést, az önfeledtséget nagyon fontosnak tartom, még akkor is, ha a cél és maga a „tanácsadás” nagyon is komoly.

 

Azt gondolom, a legfőbb tudás, amit én átadhatok, annak megmutatása, hogyan ne állj a saját utadba. Hogy ne söpörd a szőnyeg alá a félelmeidet, hogy meglásd, és jól aknázd ki az apró csodákat.Hogy merd papírra vetni a gondolataidat, hogy merj beszélni az érzéseidről, hogy egyre csiszold azt a képet, ami egy napon majd a valóságod lesz. Minden más ott van benned!

 

mjtgnzC6U61r5f0jbo1_500.png

 

Hiszek a visszajelzések erejében. Néha egy jól célzott mondat minden megváltoztathat. A pozitív megerősítés legális doppingszer. Ezért működnek remekül a csoportos fogyókúrák,mert a résztvevők támogatják egymást, fellelkesítik a kókadókat, tanácsokkal látják el a bizonytalankodókat Sokféleképpen küzdenek, de valahol összeköti őket a közös cél,és ettől elkezdenek közös hangot beszélni. Akár a Nők Lapja nagy életmódváltó versenyének résztvevői, akiknek nem csak saját magukra, de egymásra is marad erejük, figyelmük. Büszke vagyok Rátok csajok!

 

Szóval az én munkám jó. Az összes munkám, hiszen mindegyik emberekhez köt. Az írás, a coaching ülések, a különböző tréningek. Szeretem azokat a pillanatokat, amikor megtörténik a csoda és valaki a csoport intim légkörében rádöbben, hogy léphet el a saját útjából. Mert onnantól valahogy minden könnyebb lesz.

 

Ha kíváncsi vagy, miként működik egy ilyen csoport, szeretettel várlak az Életmódtervező szupervíziós csoportban, amelynek középpontjában a munka-magánélet egyensúly, a stresszel való megküzdés és az önazonos karrierépítés áll. Gyere, és találd meg az életérzéseidet, inspirálódj másokkal és másoktól!

http://eletmodtervezes.hu/coaching/szupervizio/

A bejegyzés trackback címe:

https://sulyveszto.blog.hu/api/trackback/id/tr396711259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék

2013 (1) ajánló (1) alakbiográfia (1) alaktípusok (3) áldozatszerep (1) álomfal (1) bátorság (1) belső béke (1) bioritmus (1) body&mind (1) boldogság (1) bőrszépítés (1) búcsú (1) célkitűzés (1) céltudatosság (1) cikkajánló (1) coaching (8) csoda (1) cukor (1) cukoréhség (1) diéta (2) dietetikus (2) Dukan (1) edzésterv (1) egyensúly (2) ekcéma (1) elengedés (2) életérzés (2) életmódcoaching (3) életmódszemlélet (1) életmódtervezés (1) életmódváltás (10) életmód egyperces (1) elhízás (3) embodiment (1) energia (2) energiabomba (1) energiahiány (1) énidő (1) erőforrások (1) ész és szív (1) fehérjeturmix (1) félelem (1) felkészülés (4) fitnesztrendek2014 (1) fitspiration (1) fogadalom (1) fogyi-fogadás (1) fogyókúra (3) futás (2) GI diéta (1) globesity (1) google (1) gyakorlatok (3) gyaloglás (1) gyorsstratégiák (1) haslaposítás (7) határkezelés (1) hatékonyság (1) heidi (1) HeidiKlum (1) hizlalószokások (2) Horace Fletchert (1) hőségtippek (1) időmenedzsment (2) inspirációs eszközök (1) írásterápia (1) itt és most (1) játékos önismeret (1) jóga (1) karácsony (2) karrier (1) kazein (1) kérdések (1) komfortzóna (1) könyvajánló (1) korlátozóhiedelem (2) küldetéstudat (1) laktóz (1) lélektippek (1) lélektréning (5) lelkierő (1) lista (2) meghívó (1) megújulás (1) mentáltréning (4) mikulásbuli (1) minifogyi (1) minitréning (1) motiváció (11) narancsbőr (1) nassolás (2) Ne-Csináld-Lista (1) NőkLapja (2) nomilk (1) nyaralás (1) nyíltnap (1) olcsósport (1) önbizalom (2) öncoaching (2) önfegyelem (1) önfejlesztés (1) öngyógyítás (1) önismeret (5) önmarketing (1) önmotiváció (1) otthonitorna (1) paleo (1) pihenés (1) pilates (1) programajánló (1) puffadás (1) sebezhetőség (1) siker (5) stresszevés (1) stresszkezelés (3) súlycsökkentés (1) súlykontroll (1) súlylabda (1) súlytartás (1) súlyvesztőklub (4) Súlyvesztő Tréning (1) svédasztal (1) szabotőr gondolatok (1) személyiségfejlesztés (4) szenvedély (1) szeretetnyelvek (1) szerződés (2) SzexiHasProgram (8) szuperélelmiszerek (1) szuperképességek (1) szupervízió (2) tanácsadás (1) táplálkozás (11) táplálkozás-pszichológus (1) táplálkozás tévhitek (1) természetes testsúly (1) testedzés (8) Testőr (1) testtudat (1) tévhitek (1) túlevés (1) vágytabló (1) válság (1) változás (1) vonzástörvénye (4) William Banting (1) Címkefelhő

Archívum

Egyéb

süti beállítások módosítása